falzer írta:Nagyon köszönöm!
0-ról indulok de lassan majdcsak megértem a rendszert.
Szóval felrakom a gmapbmap-ot ami egy eu alaptérkép főútvonalakkal? ha jól sejtem. Ez hálisten megvan.
Az adriaroutból kiveszem horvátországot és szlovéniát egybe! Mapsourceval átküldöm pl.pendrivra kipróbáltam működik,- és a katott img.-t átnevezem gmapsup2.img-re. bemásolom a garmin mappába.A hozzá generált 25karakteres kódot folytatólagosan hozzáirom a GMAPSUPP.UNL-ban már a navi guide miatt meglévő kódhoz.
City navigator EU 2009 NTből kiszedem austriát megcsinálom az img.filet, átnevezem- minek is??- felmásolom mint előbb, generálok hozzá kódot amit szintén hozzáirok a GMAPSUPP.unl-hez.
ezután a 3 térképet külön látom a garminban és ki tudom választani!?
Jó igy nagyjából?
Viszont melyik térképnek a neve a gmapprom? Valahogy az nem tiszta.
A szoftver korlátait-hány külön térképet kezel stb.- honnan tudhatom meg?
köszönettel: falzer
Szia!
Bonyolultan csinálod

Van egyszerűbb mód is.Mondjuk ha elolvasod a telepítési leírást akkor már könnyebb lenne,de leírom.
GarminUnlockert használj,az feloldja a térképeket mapsource-ban,így nem kell kódot generálnod a térképekhez.Kiválasztod a neked kellő térképeket majd átküldöd a telefonra és kész.
Ha mégis 3db fájlt akarsz,akkor a fájl nevének megfelelő kell hogy legyen az UNL is(GMAPSUP2.IMG

GMAPSUP2.UNL)
Én azt mondom hogy így nehezebb,de te tudod.
Amúgy 3db térképfájlt ismer fel a garmin,viszont a térképeknek nincs elvileg korláta.
Ajánlom hogy olvasd el a telepítési leírást,sok előbb feltett kérdésre megtalálod ott a választ